Industrijska automatizacija
 
OMRON industrijska automatizacija
 

 

 

 

 


Sustavi za automatizaciju - Industrijski terminali (HMI)
NA

 
NA

Integrirani HMI (Sysmac)

NA-HMI serija je integrirano strojno sučelje koji je dio Sysmac platforme. S "widescreen" proizvodima od 7"-15" sa 24-bitnom bojom TFT, NA je savršen partner za NJ Sysmac kontrolere i podržan je unutar Sysmac Studio software-a. Ovo je nova "Touch" generacija.


NS12

Napredni HMI

NS-serija je napredna HMI serija koja pokriva široko područje od 5,7" Monochrome STN do 12,1" TFT. Jednostavno programiranje pomoću software-a pruža napredne mogućnosti, mnogo komunikacijskih mogućnosti uključujući Ethernet, odličnu vezu s OMRON PLC-ovima i uređajima, ravni dizajn i vijek pozadinskog svjetla do 75000 sati.


NB7W

Kompaktni HMI

NB i NQ kompaktna serija sadrži jednostavne i povoljne HMI terminale koji su dostupni u raznim veličinama. NQ serija sadrži mnogo korisnih mogućnosti i ima dobru kvalitetu prikaza, time su pogodni za razne aplikacija, od semi-automatskih pakirki pa sve do velikih strojeva za pakiranje ili punjenje.


NSJ12

HMI & Control

OMRON Sysmac One serija je kombinacija NS serije HMI (5,7" - 12,1"), izbor od dva snažna PLCa iz CJ1 serije, izborno Ethernet sučelje i standardno drugo mrežno sučelje (npr. DeviceNet ili Profibus). Postoji mogućnost postavljanja ploče proširenja iza SYSMAC ONE serije. Time se dobiva dodatna funkcionalnost kao što je drugo Ethernet sučelje ili U/I proširenje.


DyaloX

PC-bazirani HMI

OMRON DyaloX industrijski PC postavlja nove standarde u industrijskoj sigurnosti. Ova izvanredna sigurnost je postignuta korištenjem samo najkvalitetnijih industrijskih komponenti i uklanjanjem svakog potencijalnog izvora greške - uklanjanjem pomičnih dijelova kao što su tvrdi diskovi i ventilatori.


NT11

Function-key HMI

Funkcijske tipke bazirane na tekstu dostupne su s dvije ili četiri linije. Function key zasloni odgovaraju aplikacijama s teškim okruženjem, npr. stanice za ljepljenje ili bojanje. Također se preporučuju za jednostavno rukovanje i kod čestog unosa podataka.


NT3S

Osnovni HMI

NT serija je idealna za aplikacije gdje su potrebni osnovni touch screen-ovi. Dostupni su monokromatski ekrani do 5,7 incha. Standardna isporuka u čvrstom IP65 kućištu. Ovi HMI ciljaju na manje strojeve s manje naprednim mogućnostima i nižim cijenama.


  ** HMI = Human Machine Interface