Industrijska automatizacija
 
OMRON industrijska automatizacija
 

 

 

 

 


Sustavi za automatizaciju - Daljinski U/I
 
 
DRT2

Kompaktni U/I

Kompaktne daljinske U/I jedinice sjedinjuju fiksni broj U/I točaka u malom IP20 kućištu. Ugrađene smart monitoring funkcije za nivo napajanja, prekid žice, "actuator time" i "cycle time" pomažu kod planiranja preventivnog održavanje strojeva i eliminiraju skupo vrijeme nerada. CompoBus/S U/I jedinice pružaju submillisecond U/I odziv s jednostavnim rukovanjem. Postava je brza i jednostavna: slobodna topologija mreže i nepotrebni alati za konfiguraciju.


   
DRT2-*C*

"Field" U/I

Dostupno u open DeviceNet i proprietary CompoBus/S verzijama, "field" U/I terminali se mogu postaviti u nepogodnim uvjetima. DRT2 Smart U/I jedinice napajaju se direktno s DeviceNet i pružaju inteligentnu dijagnostiku i funkcije preventivnog održavanja u kućištu otporno na ulje i smetnje od zavarivanja.


   
NX serija

Modularni U/I

Daljinski modularni U/I sistemi omogućavaju ugradnje odgovarajućeg broja i tipa potrebnih U/I. Moduli su dostupni u rasponu od osnovnih i ekonomoičnih U/I, do visokoučinskih modula s inteligentnim funkcijama. Uz izbor komunikacijskih "coupler"-a za razne otvorene mreže, mogu se prilagoditi postojećim postrojenjima i zahtjevima krajnjeg korisnika ili napaviti kompromis između performansi i jednostavnosti korištenja. Osim EtherCAT kao glavne mreže, OMRON nudi mogućnost povezivanja na DeviceNet, CompoNet, PROFINET IO, PROFIBUS DP, i MECHATROLINK-II.