Industrijska automatizacija
 
OMRON industrijska automatizacija
 

 

 

 

 


Sustavi za automatizaciju - PLC

 
CPM1L

Kompaktni PLC - do 320 U/I

Kompaktni PLC-ovi, s integriranim izvorom napajanja, ulazima i izlazima, počevši od jednostavnog, neproširivog 10-point CPM1A kontrolera, do snažnog CP1H. Uključuju veliki instrukcijski set koji omogućuje efikasno programiranje, idealni su za upravljanje malim strojevima. S ugrađenim funkcijama brzih brojača i impulsnim izlazima, jednostavno se upravljaju aplikacije s jednostavnim pozicioniranjem ili upravljanje brzinom.


   
CJ1M

Modularni PLC - do 2560 U/I

Virtualna stražnja ploča kojoj je OMRON bio predvodnik u 90-im godinama usavršena je na CJ1. S velikom paletom izmjenjivih CPU-ova, mrežnih jedinica i modula za upravljanje pomakom, to je vrhunski modularni sistem. Osim izvanrednog upravljanja, transparentna arhitektura komunikacije čini ga idealnom pristupnom točkom bilo kojem inteligentnom umreženom uređaju, jer podržava Ethernet, DeviceNet, PROFIBUS-DP, PROFINET-IO i CAN.


   
CS1D

Rack-PLC - do 5000 U/I

Kompatibilno unazad s C200H-serijom, nudi najširi izbor ulaza/izlaza i jedinice specijalnih funkcija. Visoka rezolucija, velika brzina prihvata analognih podataka, "continuous-path motion control" i programabilne jedinice za komunikaciju čine CS1 stvarno univerzalnim PLC-om za široko područje zahtjevnih aplikacija. CS1 također nudi duplex CPU za "loop control" u procesnoj industriji.